Projecten

Landgoed Domburg

Complete restauratie van het betreffende landhuis. Voor dit project is advies opgesteld, aan de hand hiervan heeft Boogaard Restaurateurs de gehele renovatie begeleid en uitgevoerd.

Lees meer

Fresco’s Den Bosch

Op diverse locaties in de oude binnenstad van Den Bosch worden fresco’s gerealiseerd. Hiervoor heeft Boogaard Restaurateurs de materialen geleverd. Deze materialen worden ook gebruikt voor de fresco’s in onder andere Versailles.

Lees meer

Beeld Bad Elster

Sculptuur boven de entree van het theater nagemaakt. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Kunstformerei Zehrfeld.

Lees meer

Complete gevelrestauratie

Historisch pand uit 1870 in IJzendijke gerestaureerd. De complete buitengevel opnieuw gerealiseerd. De ornamenten zijn ter plaatse gemaakt in kleur.
Buitengevel particuliere woning hersteld. Metselwerk in kleur geïmiteerd met stukwerk.

Lees meer

Marmorino

Ook deze techniek stamt uit de baroktijd. Marmorino wordt toegepast op gevels, zowel binnen als buiten. In vele kerken en paleizen in Duitsland, Oostenrijk en Italië vindt u dit terug. Deze techniek wordt opgebouwd in zeven lagen op basis van luchtkalk. De opleiding hiervoor is in Italië afgerond.

Lees meer

Stucmarmer

Deze oude techniek uit de baroktijd kan worden toegepast in allerlei vormen en kleuren. Lijsten, tafelbladen, zuilen en kolommen, schoorstenen, lambrizering etc. Voor deze oude ambachtstechniek is een opleiding gevolgd in Italië.

Lees meer